Qui somConeix-nos

NCI Asesores Inmobiliarios

Gestió intel·ligent del seu patrimoni

NCI Asesores Inmobiliarios neix al gener de 2003, fundada per un grup d'executius amb dilatada trajectòria en el sector. Junts van formar una Companyia Immobiliària de tracte personalitzat i més proper als seus clients.

El seu principal àmbit d'actuació és la Immobiliària d'Empresa, per a això NCI compta amb un equip de professionals compenetrat i altament qualificat en tots els seus sectors oferint serveis tant d'intermediació com d'assessorament.

Gràcies al nostre equip de Màrqueting Immobiliari, els departaments comercials de NCI poden garantir una eficaç gestió de les seves necessitats immobiliàries.


Comercialització d'Immobles

Industrial

El Departament d'Industrial està dirigit per Carles Torres Santidrián, amb una àmplia i reconeguda trajectòria professional en el sector, especialitzat en la gestió d'arrendament, venda i taxació de naus, edificis i sòl industrial sent principalment Catalunya el seu àmbit d'actuació


Oficines i locals

El Departament d'Oficines dirigit per José Luis Regás Álvarez que, durant la seva dilatada trajectòria professional, ha anat especialitzant-se en la gestió d'arrendament, venda i taxació de despatxos i edificis d'oficines, concentrant la seva activitat especialment a Barcelona i la seva Àrea Metropolitana.

Gràcies al nostre equip de Màrqueting Immobiliari, el qual disposa de les millors eines del mercat, els departaments comercials de NCI poden garantir una eficaç gestió de les seves necessitats immobiliàries.


Administració de Finques en propietat vertical


Necessitàvem ampliar els nostres serveis, per oferir-li la màxima qualitat que vostè es mereix en la gestió del seu patrimoni, per això hem creat el nostre nou Servei d'Administració de Finques:

  • Gestió de cobrament de lloguers
  • Renovació de contractes
  • Conservació de l'immoble
  • Anàlisi per optimitzar la rendibilitat

Díptic d'Administració de Finques

NCI Asesores
Carles Torres

Carles Torres

Gerent i director departament de gestió d'immobles industrials

José Luis Regás

Director del departament de gestió d'oficines

Carme Goicoechea

Administració, comunicació i màrqueting

Isabel Priu

Administració de finques